Eaglescience & ISO certificatie - ISO 9001 & ISO 13485 - Eaglescience
  • 10 maart 2017

Eaglescience & ISO certificatie

Eaglescience & ISO certificatie

Eaglescience & ISO certificatie 400 400 Eaglescience

Eaglescience, als een innovatieve IT onderneming, gelooft sterk in een klant-georienteerde aanpak en in lange termijn toezeggingen & samenwerkingen gebaseerd op vertrouwen en de kwaliteit van onze producten. Om deze uitspraak te verifiëren, heeft Eaglescience zowel ISO 9001 en 13485 certificaat gehaald aan het begin van 2016.

ISO in het kort

The International Organization for Standardization is een onafhankelijke, niet-overheidswegende internationale organisatie met een ledental van 162 nationale normalisatie-instanties. ISO 9001 start de criteria voor een kwaliteitsmanagement systeem en is gebaseerd op een hoeveelheid van kwaliteitsmanagement principes, inclusief een sterk klantgerichtheid, de motivatie en implicatie van topmanagement, een procesgedreven aanpak en continue verbetering. Het gebruiken van 9001 helpt ervoor om er zeker van te zijn dat klanten consistente, goede kwaliteit producten en services krijgen.

ISO 13485 specificeert de benodigdheden voor een kwaliteitsmanagement systeem waar een organisatie zijn vaardigheid moet demonstreren om medische apparaten te verstrekken en de daarbijbehorende services die consequent de eisen van de klant vervullen en regelbare eisen toepasbaar op de medische apparaten en de daarbijbehorende services. Braincarta en Neurostars zijn een paar van onze projecten die 13485 nodig hebben.