Onze diensten - Eaglescience

Onze diensten

Wat we voor jou kunnen betekenen

Omdat geen vraag hetzelfde is, maken wij innovatieve toekomstbestendige software op maat, om jou technisch vooruit te helpen en vooral te houden Van app tot compleet workflow platform. Wij bouwen een product wat precies doet wat jij wilt. Lees hier meer.

Optimaliseer bedrijfsprocessen met een bedrijfsapplicatie op maat. Met elkaar bouwen we een applicatie die precies past op het bedrijfsproces. Hierdoor worden werkprocessen geoptimaliseerd, inzichtelijk en vooral schaalbaar. Lees hier meer.

Wij duiken graag de diepte in tijdens een code review om je te vertellen hoe de achterkant van jouw softwareproduct in elkaar steekt. Op die manier krijg je inzicht in de kwaliteit, onderhoudbaarheid, veiligheid en toekomstbestendigheid van jouw product. Lees hier meer.

Alles begint met een goed idee. Weet jij nog niet volledig waar je heen wilt en vooral, hoe je daar komt? Wij zetten samen met jou een stip op de horizon en helpen je daarna om deze visie te vertalen naar een plan met concrete en behapbare stappen. Lees hier meer.

Met onze passie voor innovatie werken wij graag mee aan R&D-projecten. Daar leren we zelf van en dragen we bij aan een betere wereld. Vaak worden deze trajecten gesubsidieerd door RVO of de EU en uitgevoerd in internationaal consortiumverband. De samenwerking met universiteiten, ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en bedrijven levert ons veel kennis over innovatie en state-of-the-art technieken op. Lees hier meer.

Heb je een onderzoeksvraag en wil je deze testen met gebruikers voor een beperkt aantal scenario’s? Ben je ondernemer en wil je jouw business idee toetsen voordat je er verder in investeert? Werk je bij een multinational, maar zit de development afdeling te vol met legacy issues om wat nieuws te proberen? Wij ontwikkelen in een paar kleine stappen een prototype of Minimum Viable Product voor je! Lees hier meer.

Bij de door ons ontwikkelde applicaties nemen wij graag ook de hosting, service en onderhoud voor onze rekening. Doordat wij het product en de code als geen ander kennen, kunnen wij snel en effectieve hulp bieden en praat je als klant altijd met één en dezelfde partij en zorgen wij voor continuïteit. Lees hier meer.

De kennis die we de afgelopen 10 jaar opgedaan hebben delen we graag. Dat kan op allerlei manieren, zo geven we college, organiseren we meet-ups en hebben we in-house traineeships. Je kunt ons ook (parttime) inhuren als aanvulling op interne ontwikkelcapaciteit of om te ondersteunen bij de opbouw van een eigen team. Lees hier meer.

Onze projecten