Procesoptimalisatie - Eaglescience

Procesoptimalisatie

Al jouw workflows op één plek en zo efficiëntie verhogen

Alle werkprocessen bij elkaar in één dashboard of portal: inzichtelijk en efficiënt. Hierdoor worden zowel interne als externe processen geoptimaliseerd en de efficiëntie van het bedrijf verhoogd. Denk bijvoorbeeld aan facturatie, doorverwijzingen, documentatie, webshop, klantoverzichten en informatie en een overzicht van eigen medewerkers en werkzaamheden.

Onze aanpak

Géén standaardoplossing

Ieder bedrijf is uniek en daar past geen standaardoplossing bij. Tenzij je (veel) concessies wilt doen natuurlijk. De werkwijze is vergelijkbaar met het ontwikkelen van maatwerksoftware; het is een iteratief proces waarbij we nauw samenwerken met de opdrachtgever. Je kunt gerust spreken van co-creatie.

Om je bedrijf en alle processen goed te begrijpen starten we met een grondige inventarisatie om de gewenste oplossing te bepalen. Juist bij platforms die bedrijfsprocessen (workflows) omvatten is het van groot belang dat dit volledig past bij jouw bedrijf. Op die manier worden er geen tijd, energie en geld verspild aan toepassingen die niet nodig zijn.

Het traject

Het bouwen van een dashboard en portal doen we in nauw overleg met de klant. Immers alle procedures en processen van het bedrijf dienen op de juiste manier weergegeven te worden op het platform.

Tijdens de design sprint stellen we o.a. de functionaliteiten vast. Op basis van al deze input starten onze ontwikkelaars met de daadwerkelijke bouw van jouw platform.

Wat het jou oplevert

  • Een op maat gemaakt dashboard of portal volledig afgestemd op jouw wensen en bedrijfsprocessen;
  • Alle bedrijf kritische gegevens altijd beschikbaar;
  • Meer efficiëntie voor je klanten of medewerkers;

Kijk hier wat wij voor Luxs ontwikkelden.

‘We zijn echt onder de indruk van de kwaliteit van het werk van Eaglescience. De Agile-aanpak heeft veel voordelen, waardoor we gemakkelijker kunnen samenwerken.’ – Björn Brix, Luxs

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem contact op!

Neem contact op met Marc Grootjen of laat hieronder een bericht achter.