Prototype & MVP - Eaglescience

Prototype & MVP

Een goed idee maar geen tijd voor ontwikkeling van een prototype?

Het concretiseren van een goed idee tot een werkend product vraagt veel tijd. Development afdelingen zijn vaak druk bezet met dagelijkse bezigheden waardoor er lastig tijd vrijgemaakt kan worden voor innovatieve ideeën. Zonde!

Wij helpen je graag jouw innovatieve droom werkelijkheid te worden door een prototype te ontwikkelen waar vervolgens mee verder ontwikkeld kan worden. Een grote stap in de goede richting!

Wij werken samen

Het ontwikkelen van het beste product gebeurt in co-creatie, daarom is een goede samenwerking bij maatwerksoftware belangrijk. Wij zorgen dat alles in staat gesteld wordt om die goede samenwerking te faciliteren: de beste mensen, een juiste mix van persoonlijke eigenschappen binnen teams, zoveel mogelijk communicatie in moedertaal, korte lijnen (zowel fysiek als in verhoudingen op de werkvloer) en een fijne werkplek. Wij doen er alles aan om samen tot een perfect product te komen.
Maatwerksoftware is schaalbaar en groeit met je mee. Het stelt je in staat innovatief te blijven: de wereld is volop in beweging en daar kun jij op inspelen door jouw product te blijven aanpassen.

Onze aanpak

Bij software prototyping worden prototypes ontwikkeld om de werking aan te tonen van een beoogde applicatie. Een prototype simuleert doorgaans een aantal aspecten van een applicatie, en kan compleet anders zijn dan het uiteindelijke product.

Een voordeel van een prototype ontwikkelen is dat de opdrachtgever en ontwikkelaar waardevolle feedback krijgen aan het begin van het project. Daarnaast kan het prototype gematcht worden met de vooraf gedefinieerde specificaties. Daarmee krijg je handvatten die zeer bruikbaar zijn in een vervolgtraject. Wij ontwikkelen in een paar stappen een prototype of Minimum Viable Product voor je!

Het traject

Het proces van prototyping bestaat doorgaans uit de volgende stappen:

  1. Het identificeren van de basis vereisten;
  2. Het ontwikkelen van het initiële prototype;
  3. Review van het prototype en ophalen feedback;
  4. Aanpassen en verbeteren van het prototype.

Bovenstaande stappen kunnen wij in 4 tot 6 weken afronden.

Wat het jou oplevert

  1. Prototype voor één of meerdere functionaliteiten
  2. Documentatie (specificaties) van het prototype
  3. Plan van aanpak voor de volgende stap

Na het opleveren van een prototype bouwen we de volledige applicatie voor je met onze maatwerksoftware dienstverlening.

Nog geen uitwerkt idee? Lees hier meer over designsprints en brainstorms, waar wij er precies achter komen wat jij wil, en vooral hoe we daar komen.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem contact op!

Neem contact op met Marc Grootjen of laat hieronder een bericht achter.