Over Eaglescience - Eaglescience

Met onze skills bouwen we softwareproducten die bijdragen aan een betere wereld

Omdat geen vraag hetzelfde is, ontwikkelt Eaglescience Software innovatieve IT-oplossingen op maat.

Doordat wij Agile werken, leveren we precies wat nodig is: niets meer en vooral niets minder. Door als team betrokken te zijn bij het hele proces -van idee, naar prototype tot product- bieden wij hoge kwaliteit en zijn wij een betrouwbare en flexibele partner.

Wij leveren maatwerksoftware aan verschillende soorten klanten, van start-ups tot aan gerenommeerde wetenschappelijke instituten. Wij helpen hen om innovatieve ideeën om te zetten in kwalitatieve software.

Onze belangrijkste succesfactor zijn onze mensen, die zich continu ontwikkelen door met de nieuwste technieken te werken aan verschillende projecten. Daarbij worden we gedreven door passie voor ons werk en de wens om bij te dragen aan een betere wereld.

Waar wij voor staan

Zelfontplooiing

Wij vinden het belangrijk dat we ons op zowel professioneel als persoonlijk vlak blijven ontwikkelen. Daarom werken we samen met een externe coach en krijgt iedereen de kans om trainingen of cursussen te volgen. Daarnaast leren we veel van elkaar, tijdens het werk maar ook tijdens lunchpresentaties en maandelijks kennissessies.

Plezier in ons werk

Wij zijn er van overtuigd dat geluk op de werkvloer het beste door onze collega’s zelf ingevuld kan worden. Omdat iedereen uniek is, geven we ieder de ruimte zijn of haar ideale baan vorm te geven. Bijvoorbeeld door te kiezen op welk project gewerkt wordt, nieuwe technieken en programmeertalen te introduceren en mee te denken over de koers van het bedrijf. Hierdoor helpen wij onze collega’s plezier in het werk te behouden en te maximaliseren.

Bijdragen aan een betere wereld

Doordat wij aan maatschappelijk relevante projecten werken, dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld. Dit houdt ons gemotiveerd om te doen waar wij goed in zijn: het bouwen van innovatieve software.