Het Team - Eaglescience

Het Team

Wij zijn Eaglescience.

Als trooper van het eerste uur is Alex een stabiele factor in het bedrijf, is hij goed in zijn vak, staat hij altijd klaar om een helpende hand te bieden en is altijd zeer betrokken bij wat hij doet. Alex is van alle markten thuis: van het opstellen van perfecte user stories, het maken van een high level architectuur tot aan hoe je moet worstelen met beren en vuur maakt hoog in de bergen in de Verenigde Staten. Alex is namelijk een echte outdoorliefhebber, en spendeert zijn vrije tijd het liefst in de natuur, buiten de grenzen van Nederland of op een festival met vrienden.

Alex. Developer

Bas is ons Brabantse gezelligheidsdier dat van alle markten thuis is: als voormalig wiskundedocent is hij analytisch scherp, overziet hij ieder proces tot in detail en is hij op iedere vrijmibo te vinden. Stilzitten doet Bas niet graag, zo is hij vier keer per week aan het trainen op de dansvloer. Dat werpt duidelijk zijn vruchten af want Bas behoort samen met zijn vriendin tot de beste ballroomdansers van Nederland!

Bas. Developer.

Marc heeft na een carrière bij de Koninklijke Marine tien jaar geleden als ZZP’er Eaglescience opgericht omdat hij gelooft in sneller realiseren van innovatie en zelf onderwerpen wilde kiezen waaraan hij werkt. Ditzelfde gunt Marc zijn team, en vertaalt zich in de missie dat iedereen in zijn werk moet doen waar zij of hij energie van krijgt en gelukkig van wordt. Hij heeft altijd een praktische oplossing, is betrokken bij alles wat er op de werkvloer gebeurt en schuwt de competitie niet: hij is dan ook wakker te maken voor een Formule 1 wedstrijd of een potje tafeltennis.

Marc. CEO.  

Robbert werkt op de achtergrond en houdt zich voornamelijk bezig met de financiële en administratieve kant in alle facetten. Daarnaast kun je hem alles vragen wat niet over code gaat. Weet hij het antwoord niet direct, dan zorgt hij dat hij het antwoord vindt. Als je wilt weten wat hij in zijn vrije tijd doet, dan kun je daar het beste een keer persoonlijk bij hem over beginnen.

Robbert.  Financiële administratie

Bas werkt bij Eaglescience...

Bas.  Developer.

Roy werkt bij Eaglescience...

Roy.  Developer.

Bas is een rasechte Amsterdammer die met zijn master in Artificial Intelligence zijn ei kwijt kan in veel van onze innovatieve projecten. Als betrouwbare teamspeler staat hij altijd klaar voor collega’s en is hij een kei in het vertalen van de wensen van de klant naar schaalbare high-end software. Buiten werktijd hangt Bas vaak aan een klimmuur, aan de bar op een 90s party en mist hij geen enkele vrijmibo.

Bas. Developer. 

Foto van Paul Griffioen

Paul Griffioen

Paul. Developer.

Tycho kwam bij Eaglescience omdat hij meer in teamverband wilde werken, wat hem en ons erg goed bevalt! Hij heeft zich snel aangepast en voelt zich als een vis in het water in teams en in samenwerking met klanten. Tycho vervult zijn rol als acceptatiecoach met verve en heeft ook de technieken Scala en Angular zich eigengemaakt. Buiten werk houdt Tycho van koken en is hij gek op zijn kat, miauw.

Tycho. Developer. 

Scala, Angular, Cats, Microservices, Docker, MongoDB, Nativescript... oja eigenlijk alles... Wessel is onze ‘chef nieuwe technieken’ en is developer van het eerste uur. Hij is de drijvende kracht achter onze innovatieve software, en zorgt dat aan het eind van de rit kwaliteitssoftware afgeleverd wordt. Wessel staat altijd klaar voor anderen en deelt graag zijn kennis met teamleden. Na kantooruren speelt hij graag een potje volleybal, of houdt hij een LAN-party met zijn vrienden.

Wessel. Developer. 

Rianne werkt bij Eaglescience...

Rianne.  Developer.

Steven werkt bij Eaglescience...

Steven.  Developer.

Bas is onze alfa (of bèta?) technical leader. Hij zorgt ervoor dat op technisch gebied alles op rolletjes loopt. Geen vraagstuk is voor hem te moeilijk, en hij deinst nergens voor terug: aan een flipperkast solderen, de nieuwste technieken in softwareontwikkeling of het bouwen van een LEGO-kasteel. Hoe je Bas blij maakt? Met een grote zak Haribo kikkertjes en zijn kinderen als favoriet gespreksonderwerp.

Bas. CTO.

Met zijn analytisch vermogen en luisterend oor zorgt Jeroen dat hij altijd goed voorbereid aan een project begint. Maar weinigen weten dat hij ‘Dr. Jeroen’ genoemd mag worden omdat hij gepromoveerd is op het onderwerp ‘Simulation-based Training of Resilience in Emergencies and Stressful Situations’ aan de VU Amsterdam. In zijn vrije tijd spendeert hij veel tijd met zijn zoontje Thomas of is hij in een andere rol te vinden tijdens een LARP-sessie.

Jeroen. Developer

Daar komt Adri aan gelopen en ik denk ook dat ik Bas zie’. Moest je lachen? Dan kun je het ook goed vinden met Wender. Hij voorziet de werkvloer van de leukste woordgrapjes, waardoor je altijd scherp moet blijven om hem bij te houden. Misschien nog wel belangrijker, Wender is projectmanager en zorgt dat bij ons op de werkvloer alles op rolletjes loopt, iedereen gelukkig is met haar of zijn werk en last but not least dat wij ISO gecertificeerd zijn en blijven!

Wender. COO. 

Fatima werkt bij Eaglescience...

Fatima.  Projectmanager.

Chris werkt bij Eaglescience...

Chris.  Developer.