Banenruil - Eaglescience

Banenruil

Het optimaliseren van de balans tussen werk en privé

Banenruil is een nieuw en alternatief idee om werknemers te vinden en te koppelen die wat willen veranderen aan hun werk. Zo zijn er mensen die alleen maar tussen thuis en werk aan het pendelen zijn maar niet kunnen verhuizen en toch minder willen reizen. Met Banenruil hebben werknemers de mogelijkheid om van hun werk te ruilen om zo de tijd die ze kwijt zijn aan reizen te verminderen.

Leden van Banenruil maken een profiel van hun huidige en gewenste werkomgeving, die gekoppeld wordt aan andere profielen. Een ruil kan voorgesteld worden wanneer je een goede match hebt gevonden. Het doel is om meer vrije tijd te creëren, de reistijd te verminderen en daardoor een betere werkomgeving en leefomgeving te ervaren.

“Verander van baan om je kinderen van school op te halen”

Banenruil & Eaglescience

Met de nieuwste technieken implementeert Eaglescience het krachtige algoritme dat profielen van werknemers koppelt. Gebruikers kunnen verschillende onderdelen een bepaald gewicht meegeven om zo aan te geven welke onderdelen ze belangrijk vinden. Dit beïnvloedt de matchresultaten. Het algoritme genereert slimme feedback over de optimale rangschikking van de resultaten.

Meer informatie?

Banenruil

Of neem contact op met de volgende personen:

Wessel van Staal
w.vanstaal@eaglescience.nl