Elitac - Eaglescience

Elitac

Ontwikkeling van tactile technology

Elitac ontwikkelt tactiele schermen die gebruikt kunnen worden voor verschillende applicaties. Elektronische trilapparaatjes worden geïntegreerd in verschillende draagbare kleding, ze zogeheten “haptic wearables”. Deze producten gebruiken trillingen om informatie over te brengen naar de drager. Het is bewezen dat tactiele informatie een intuïtief communicatiekanaal is. Eaglescience en Elitac werken actief samen op zowel commercieel als wetenschappelijke instellingen om nieuwe toepassingen te ontwikkelen voor tactiele technologie. Onze inzet is strategisch en gericht op de lange termijn: we zoeken altijd naar nieuwe innovatieve (inter)nationale projecten, en zijn gedreven om een uitdagende tactiele technologie te creëren en te ontwikkelen.

“Samenwerken met Eaglescience is standaard een goede en strategische keus en daardoor een partnerschap voor de lange termijn.”

Elitac & Eaglescience

Eaglescience en Elitac werken nauw samen in innovatieve projecten zoals MotoSense en SenSuit. Samen maken zij deel uit van consortiums en ondernemen ze gezamenlijk om geïntegreerde hardware, embedded software en nieuwe uitdagingen voor tactiele technologie te ontwikkelen.

Meer informatie?

Elitac BV

Of neem contact op met:

Marc Grootjen
m.grootjen@eaglescience.nl