Eaglescience ontvangt vernieuwd ISO 9001:2015 certificaat - PlaytoWork - Eaglescience
  • 11 januari 2019

Eaglescience ontvangt vernieuwd ISO 9001:2015 certificaat

Eaglescience ontvangt vernieuwd ISO 9001:2015 certificaat

Eaglescience ontvangt vernieuwd ISO 9001:2015 certificaat 658 1024 Eaglescience

Eaglescience Software heeft wederom het ISO 9001:2015 certificaat van test- en certificeringsbedrijf DEKRA ontvangen. Hiermee voldoet Eaglescience aan de International Standard for Organisation (ISO)-norm, wat aangeeft aan dat er gewerkt wordt volgens een vastgestelde structuur, dat interne bedrijfsprocessen op orde zijn en dus de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Daarnaast laat het certificaat zien dat Eaglescience continu zijn processen blijft verbeteren om aan de standaard te blijven voldoen.

‘Als team Eaglescience zijn we trots en blij dat onze certificering weer vernieuwd is! Een mooie erkenning van onze drive om voortdurend het niveau van onze processen te verhogen opdat wij onze klanten de beste kwaliteit van software kunnen bieden.’
Wender van Mansvelt, COO bij Eaglescience

Over Eaglescience Software
Als innovatief IT-bedrijf ontwikkelt Eaglescience maatwerksoftware en richt service en hosting van ontwikkelde applicaties in. Daardoor kunnen kwaliteit, continuïteit en één aanspreekpunt voor klanten gegarandeerd worden. Eaglescience zet zich in voor een langdurige samenwerking op basis van vertrouwen en de kwaliteit van hun producten. Vanuit de overtuiging dat een klantgerichte aanpak essentieel is voor de acceptatie van eindproducten, wil Eaglescience deel uitmaken van het hele proces: van het formuleren van een idee, het starten van het product tot het garanderen van de levenscyclus van het product.

Medewerkers van Eaglescience zijn de belangrijkste succesfactor, daarom wordt er gestreefd naar een optimale balans tussen werk en persoonlijke zaken. Dit geeft de medewerkers veel vrijheid, maar vereist daardoor zelfdiscipline en verantwoordelijkheid. Naast de ontwikkeling van nieuwe producten voor klanten, blijft Eaglescience innoveren door samen te werken met diverse wetenschappelijke instellingen en universiteiten.

Certificering
De certificering werd uitgevoerd door DEKRA, een van de grootste test- en certificeringsinstellingen ter wereld DEKRA heeft uitgebreide expertise in het controleren en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.

Meer informatie over ISO